search
Nieuwe 'Star Wars'-serie draait volledig om het onbekende
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie draait volledig om het onbekende

Disney+ krijgt straks een Star Wars-serie die zich afspeelt in andere momenten van de tijdlijn van we kennen.

Leslye Headland vertelde weer wat nieuws over haar Star Wars-serie. Die mag zij maken voor streamingdienst Disney+ en zal vooral om vrouwen gaan draaien. Meer dan dat was er in het verleden nog niet bekendgemaakt over de serie.

Langzaamaan leren we echter meer. Headland vertelde namelijk dat de serie zich afspeelt in een "deel van het universum en een deel van de tijdlijn, waar we nog niet zo heel veel over weten. Dat is alles wat ik erover kan vertellen." Misschien dat er dus toch een kern van waarheid zit in eerdere verhalen waarin gesteld werd dat haar serie zich af zal spelen in een andere tijdlijn.

Lees ook: Je gaat Baby Yoda haten na deze aflevering van 'The Mandalorian'

Meer details?
Helaas maakte Headland niet nog meer bekend. Wel is duidelijk dat de serie zich op meerdere vlakken zal gaan onderscheiden van andere projecten in de Star Wars-franchise. We gaan immers voor het eerst een serie krijgen die draait om vrouwelijke hoofdpersonen.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat iets heel angstaanjagends als je arachnofobie hebt

Bovendien is het straks een serie die zich afspeelt in een heel onbekend deel van de tijdlijn van de franchise. En dat vinden we eigenlijk alleen maar mooi!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen