Start 'The Mandalorian' een nieuwe serie rondom Boba Fett?

'The Mandalorian' krijgt mogelijk deze spin-off?

The Mandalorian brengt ons mogelijk een hele serie rond Boba Fett en zijn tijd op Tatooine.

Jim Pedd, 7 december 2020 om 19:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is veel te doen in de media rond mogelijke spin-off series die gemaakt worden rond The Mandalorian. We horen al vaak verhalen over een serie rond Ahsoka Tano en Bo-Katan Kryze. En over eentje die draait om Cara Dune en de New Republic.
In elk geval geeft de aflevering van afgelopen vrijdag, The Tragedy, aanleiding voor speculatie over nog een nieuwe serie. Die zou gaan draaien om Boba Fett. The Direct stelt dat er zelfs al gezocht wordt naar castleden voor de serie.

Boba Fett
The Direct stelt dat de cast onder meer bestaat uit Sophie Thatcher en Jordan Bolger. Bovendien heeft de site naar eigen zeggen al omschrijvingen van verschillende personages die een rol gaan krijgen in handen.

Een van de personages zou ene Kelton zijn, een man van tussen de 23 en 27 jaar oud, met een Brits accent. Hij heeft een sterke wil, is zelfvertrouwen en zelfs bijna arrogant.

Nog een personage is ene Lacey, zij is tussen de 23 en 30 jaar oud en vrouw. Ze is sterk gebouwd, een leider en doet alles om haar doelen te realiseren. Dat betekent dus ook dat ze liegt tegen haar team als het nodig is.

Volgens The Direct gaat de serie draaien om Boba Fett in zijn tijd op de planeet Tatooine. Afgelopen aflevering bleek al dat hij de gebeurtenissen van The Return of the Jedi overleefd had en op zoek was naar het harnas dat ooit van zijn vader Jango was.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' teaset vreselijk lot voor Grogu

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' onthult supergevaarlijke Dark Troopers

Bron: The Direct

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Boba Fett

Populair nieuws