'The Crown' van Netflix trekt forse kritiek van Britse royals

'The Crown' van Netflix trekt forse kritiek

De Britse royal family is echt allerminst tevreden met het nieuwe seizoen van de serie.

Jim Pedd, 17 november 2020 om 08:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Britse royal family houdt er wel van om een kijkfeestje te organiseren voor Netflix-serie The Crown. Maar dat wil niet zeggen dat die liefde eeuwig duurt. Sterker nog, het lijkt er nu op dat de familie er bepaald niet blij mee is.
Sinds 15 november staat het vierde seizoen van de serie op Netflix. In dat seizoen komt ook Princess Diana ter sprake en zien we haar gedoemde huwelijk met Prince Charles. Natuurlijk komt ook voorbij hoe hij een affaire had met Camilla Parker Bowles.

Lees ook: Nu al forse kritiek op Netflix-hit 'The Crown'

Helemaal niet blij
Nu blijkt dat de royal family daar allerminst blij mee is. "Dit is drama dat echt alleen gemaakt is voor commerciële doeleinden en geen enkele rekening houdt met de mensen van wie de levens nu gekaapt en uitgebuit worden," aldus een van de vrienden van Charles tegenover de Daily Mail.

Lees ook: Netflix-serie 'The Crown' seizoen 4: Dit moet je weten

"Het haalt dingen naar boven die 25 of 309 jaar geleden gebeurd zijn en doet al die moeilijke zaken echt weer naar boven drijven", aldus een andere fan. "Dit is niet eerlijk, en klopt ook niet, zoveel dingen die te zien zijn, stroken niet met de werkelijkheid."

Netflix heeft nog niet gereageerd op de berichten.

Bron: Daily Mail

Lees meer over: The Crown, Netflix, Kritiek, Prince Charles

Populair nieuws