Hoeveel dates had Joey eigenlijk in 'Friends'? (veel meer dan je denkt)

Hoeveel dates had Joey eigenlijk in 'Friends'?

Friends laat zien dat Joey Tribbiani een echte ladies man is, maar hoeveel vrouwen nam hij mee naar huis?

Jim Pedd, 2 december 2020 om 13:31

Joey Tribbiani was verantwoordelijk voor veruit de meeste dates in komedieserie Friends. Maar hoeveel dates had het personage nou eigenlijk gedurende de tien jaar dat de serie te zien was op televisiezender NBC?
Friends heeft vaak afleveringen gehad die draaien om het daten. En velen van de groep kwamen uiteindelijk goed terecht, al bleek Joey degene te zijn die de meeste dates had van iedereen. Zijn zin how you doin' bleek ook een goede manier om vrouwen op te pikken. Hij werd dan ook door veel fans gezien als een echte ladies man.

Lees ook: Fans van 'Friends' kunnen eindelijk opgelucht ademhalen

Hoeveel dates
Maar hoeveel dates had Joey eigenlijk in de loop van de serie? Een van de serie rekende uit hoeveel vrouwen Joey mee naar huis nam. Daarbij rekende hij alleen de vrouwen mee met wie Joey naar bed was geweest. Dat blijken er 51,5 geweest te zijn gedurende de tien seizoenen.

Lees ook: De 'Friends'-acteurs verdienen gestoord veel geld

Vrouwen waarvan de fan zeker was dat Joey er mee naar bed was geweest, telden mee voor een heel punt, vrouwen waarmee dat mogelijk het geval was, voor een half punt. Los daarvan waren er ook nog eens vijf serieuze relaties voor Joey.

Bron: Reddit

Lees meer over: Friends, Netflix, Joey, Matt LeBlanc

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws