'The Big Bang Theory' spin-off 'Young Sheldon' bevat grote fout

'Young Sheldon' bevat grote fout

Young Sheldon heeft namelijk echt een van de leukste vaders van de wereld lijkt het soms.

Jim Pedd, 17 november 2020 om 10:18

De serie Young Sheldon bevindt zich nu al in het vierde seizoen. In dat seizoen zien we George Sr. nog altijd als een echte familieman. Dat laat alleen maar zien dat Sheldon echt verkeerde herinneringen aan hem heeft in de serie The Big Bang Theory.
Na twaalf seizoenen kwam The Big Bang Theory tot een einde. Acteur Jim Parsons zag het niet langer zitten om er nog een rol in te hebben. Toch is er een spin-off die draait om zijn personage, Sheldon, en prima bekeken wordt. Maar echt handig is de serie niet als het aankomt op continuïteit met de moederserie.

Lees ook: 'The Big Bang Theory' spin-off 'Young Sheldon' blijft succesvol! [Dvd]

Slechte vader?
In The Big Bang Theory kregen we constant te horen dat vader George geen goede vader was. Maar als je hem zo ziet en meemaakt in Young Sheldon blijkt het tegenovergestelde waar. De manier waarop hij weergegeven wordt in de spin-off of prequel wijkt helemaal af van wat we gehoord hebben.

Lees ook: Fans schrikken van duister einde 'Young Sheldon'

Sheldons vader ging dood toen hij 13 was. Maar we wisten wel dat Sheldon allerminst te spreken was over zijn pa. Hij zou zelfs zijn moeder bedrogen hebben. Daarom leek het erop dat George geen goede vader was, maar hij blijkt juist een supergoede vader en echtgenoot te zijn.

George Sr. hielp Sheldon bijvoorbeeld om Mary te overtuigen dat hij beter af zou zijn op de universiteit. En later verlegde hij zijn focus op Missy, om haar te helpen met een baseball game, en hij hielp haar zo snel mogelijk bij een apotheek te krijgen toen ze ongesteld werd. Bovendien brengt George graag tijd door met zijn vrouw voor de televisie.

Het zijn de kleine dingen die het doen, en daardoor lijkt George Sr. tot nu toe helemaal geen slechte echtgenoot. Wellicht moet dat nog komen, want Sheldon is nu pas 11 in de serie. Dat betekent dat er mogelijk nog twee seizoenen zijn om het beeld van George te veranderen of in elk geval te doen kantelen.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, NBC

Populair nieuws