Dan Stevens pakt dubbelrol in nieuwe animatieserie HBO

Dan Stevens dubbelrol in nieuwe animatieserie HBO

'Downton Abbey'-ster Dan Stevens pakt het groots aan voor HBO

Emma Nota, 17 november 2020 om 12:11

Dan Stevens heeft een dubbelrol te pakken in de nieuwe HBO Max serie The Prince. Hij doet niet alleen de stem van Prince Charles in de animatieserie, maar ook Prince Philip.
The Prince is een nieuwe animatieserie voor HBO Max van Gary Janetti, en nu is bekend gemaakt dat Dan Stevens (Downton Abbey) de stem van Prins Charles en Prins Philip inspreekt. De show is een satire op het Britse koningshuis, gezien door de ogen van Prins George, die wordt ingesproken door Janetti.

Omdat zijn opvolging niet snel komt, zien we George elke aflevering zijn weg in het leven als jonge prins in de moderne tijd zoeken. Van de 775 kamers van Buckingham Palace tot de corgi's van zijn familie tot de basisschool met gewone mensen.

The Prince heeft ook opmerkelijke personages zoals zijn ouders, de hertog en hertogin van Cambridge, zijn vierde zusje Charlotte, zijn moderne tante Meghan en oom Harry, zijn overgrootvader Philip, en - natuurlijk - Elizabeth.

Andere stemmen worden onder meer ingesproken door Orlando Bloom als Prince Harry, Alan Cumming als George's butler Owen, Frances De La Tour als Queen Elizabeth, Lucy Punch als Kate Middleton, Condola Rashad bij Meghan Markle, Iwan Rheon als Prince William en Sophie Turner als Prinses Charlotte. Grote namen dus!

Lees ook: Cast Downton Abbey: "Nieuw seizoen is te veel van het goede"

Bron: Deadline

Lees meer over: Downton Abbey, Dan Stevens, The Prince, HBO

Informatie over de serie: Downton Abbey

Populair nieuws