search
Barack Obama deze week op bezoek bij 'Jimmy Kimmel Live'
Series / Nieuws

Barack Obama deze week op bezoek bij 'Jimmy Kimmel Live'

Barack Obama heeft een boek en een playlist om te promoten!

Voormalig president Barack Obama zal donderdag te gast zijn bij Jimmy Kimmel Live!, zo heeft de show maandagavond aangekondigd. Obama heeft een boek uitgebracht om over te praten en een playlist gelanceerd.

Obama praat met Kimmel bij over de publicatie van zijn nieuwe memoires A Promised Land, de eerste van twee boeken over zijn presidentschap.

Nadat hij de eerste zittende president was die in 2009 op een late night show verscheen met zijn interview op The Tonight Show With Jay Leno, is Obama een vaste bezoeker geworden bij talkshows. Hij was eerder te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Colbert Report, The Late Show With David Letterman, The Daily Show en Late Night With Conan O'Brien.

In een recent artikel voor The Atlantic legde Obama uit dat hij zijn boek heeft geschreven om jonge mensen te inspireren om in democratie te blijven geloven.

"Wat ik zeker kan zeggen, is dat ik er nog niet klaar voor ben om Amerika op te geven - niet alleen ter wille van toekomstige generaties Amerikanen, maar voor de hele mensheid", schreef Obama.

"Ik ben ervan overtuigd dat de pandemie die we nu doormaken een manifestatie en een onderbreking is van de opkomst van een onderling verbonden wereld, een waarin volkeren en culturen niet anders kunnen dan botsen."

Obama heeft deze week ook een playlist uitgebracht ter gelegenheid van de release van zijn boek, met gedenkwaardige liedjes uit zijn ambtsperiode.

De afspeellijst bevat The Thrill Is Gone van BB King, Halo van Beyoncé, Luck Be a Lady van Frank Sinatra, Cherish the Day van Sade, Signed, Sealed, Delivered I'm Yours van Stevie Wonder en Michelle van The Beatles, als een knipoog naar zijn vrouw.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen