Deze acteurs hebben cameo's in 'The Mandalorian'

Deze acteurs hebben cameo's in 'The Mandalorian'

Ook in de derde aflevering van The Mandalorian zijn er weer heel wat cameo's.

Bram de Groot, 17 november 2020 om 21:50

In de tweede aflevering van The Mandalorian waren er nog cameo's voor acteurs Paul Sun-Hyung Lee en Dave Filoni als X-Wing piloten en in de derde aflevering van afgelopen vrijdag waren er opnieuw een aantal leuke cameo's te zien. Let op: SPOILERS!!
In Chapter 11 - The Heiress zagen we de drie nieuwe Mandalorians, deze werden gespeeld door Mercedes Varnado als Koska Reeves, Katee Sackhoff als Bo-Katan Kryze en Simon Kassianides als Axe Woves. Lees meer over die personages hier.

Lees ook: Deze acteurs hebben cameo's als X-Wing piloten in 'The Mandalorian'

Veel kleine cameo's
Niet altijd zijn het bekende namen, maar in de aflevering waren er ook cameo's voor acteur Titus Welliver (Argo, Mullohand Falls) als Captain, John Munro Cameron (Word Party and Sid the Science Kid) als Frog Man, muzikant Norwood Cheek als Mon Calamari Server, Kevin Dorff (Brooklyn Nine-Nine) als Deck Officer, Alexander Wraith (Agents of S.H.I.E.L.D.) als Freighter Pilot en Philp Alexander (Stargate Origins) als Security Officer.

Ook zagen voor het eerst in seizoen twee Giancarlo Esposito als Moff Gideon, uiteraard de grote slechterik in de Star Wars-serie. Aankomende vrijdag volgt aflevering vier.

Bron: screenrant

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Bob Iger, Disney, Paul Sun Hyung Lee, Dave Filoni

Populair nieuws