Twee legendes uit de comedy-wereld werken samen voor een 'Multi-Cam Comedy'

Samenwerking twee legendes uit de comedy-wereld

Interessante aankondiging...maar wat is eigenlijk een 'Multi-Cam Comedy'?

Emma Nota, 17 november 2020 om 17:11

Alec Baldwin en Kelsey Grammer spelen in een 'Multi-Cam Comedy'. Wat dat precies is, is nog niet helemaal duidelijk. De twee legendes uit de comedy-wereld werken voor het eerst samen.
De multi-cam-komedie draait om drie mannen die in hun jongere jaren kamergenoten waren, maar uit elkaar gegroeid zijn. Nu komt het trio decennia later weer bij elkaar voor een reünie om te dromen over levens die ze altijd al wilden hebben.

Lees ook: Hitserie '30 Rock' keert terug voor een speciale aflevering!

Baldwin en Grammer spelen twee van deze huisgenoten, het derde castlid wordt later bekend gemaakt. ABC heeft de show gepland voor het seizoen 2021-2022.

De studio achter het project is 20th Television, ook bekend van Modern Family co-creator Chris Lloyd en producent Vali Chandrasekaran. Het paar zal naast Baldwin en Grammer dienen als schrijvers en uitvoerende producenten.

De serie is Baldwins eerste grote rol sinds 30 Rock. De laatste tijd is Baldwin een vaste klant geweest op Saturday Night Live als president Donald Trump. Op zijn planning staat verder ook Dr. Death, waarin hij de hoofdrol speelt tegenover Joshua Jackson en Christian Slater.

Grammer is vooral bekend van Cheers en Frasier, en was een van de hoofdrolspelers in het juridische drama Proven Innocent van Fox uit 2019, dat na slechts één seizoen werd geannuleerd.

De nieuwe comedyshow is verantwoordelijke voor meerdere reünies op de productie afdeling, aangezien Lloyd met Grammer werkte aan Frasier voordat hij aansloot bij Modern Family. Chandrasekaran was schrijver en producer was bij 30 Rock.

Bron: Variety

Lees meer over: Alec Baldwin, Kelsey Grammer, 30Rock, Frasier, ABC

Informatie over de serie: 30 Rock

Populair nieuws