'The Walking Dead: World Beyond' leidt Rick Grimes-films in

TWD: World Beyond leidt Rick Grimes-films in

The Walking Dead: World Beyond gaat ons zoveel antwoorden geven op vragen rond de Civic Republic.

Jim Pedd, 18 november 2020 om 07:07

The Walking Dead: World Beyond neemt toch best een speciale plek in het WD-universum in. Nu leren we namelijk voor het eerst dat de televisieserie de films die gemaakt worden rond de heldhaftige Rick Grimes in zal leiden.
Zoiets hadden we natuurlijk ergens al verwacht. De serie die in Nederland op Amazon Prime Video te zien is, draait namelijk om de zoektocht naar de Civic Republic. Dat blijkt een behoorlijk nare organisatie met een groot leger te zijn. Bovendien schrikt de CRM er niet voor terug om grote groepen mensen af te slachten.

Lees ook: Onthult 'The Walking Dead: World Beyond' de oorsprong van het zombievirus?

Rick Grimes
We wisten al dat Rick Grimes en zijn films in elk geval voor een deel zouden draaien om de Civic Republic. Die organisatie redde zijn leven. Maar waarom was nog niet duidelijk. Ondertussen weten we dat de groep onderzoek doet naar Walkers en probeert uit te zoeken hoe het met het virus verloopt.

"Wij vormen de inleiding voor de films. Ik bedoel, alle vragen waar fans al hoelang? Een decennium? Mee zitten, daar hebben wij alle antwoorden op. Die helikopter? We zitten helemaal niet ver uit de buurt," aldus actrice Annet Mahendru.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' heeft een groot probleem

Dat belooft dus nog wat de komende tijd, naarmate de serie vordert en hier dichterbij komt!

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Rick Grimes, Annet Mahendru

Populair nieuws