'The Walking Dead' brengt mogelijk deze spin-off

'The Walking Dead' brengt mogelijk deze spin-off

The Walking Dead zou zomaar eens een spin-off kunnen krijgen rond onze favoriete schurk Negan.

Jim Pedd, 18 november 2020 om 10:25

Het is nog altijd mogelijk dat er een serie komt over Negan in de The Walking Dead-franchise. Dat vertelt acteur Jeffrey Dean Morgan op sociale media.
De acteur is ondertussen alweer een aantal jaren te zien als Negan. Hij debuteerde als een slechterik, die twee helden (Glenn en Abraham) op gruwelijke wijze doodknuppelde. Maar intussen is Negan helemaal niet zo vreselijk meer en lijkt hij hard op weg naar vergiffenis van de groep die hem gevangennam en zette.

Lees ook: 'The Walking Dead' onthulde al iets over de mysterieuze CRM

Negan-serie
De komende zes extra afleveringen voor het tiende seizoen van The Walking Dead bevatten onder meer een prequelaflevering rond Negan. We gaan daarin meer leren over zijn oorsprong, dus waar hij vandaan komt. Waarschijnlijk ontmoeten we zelfs zijn vrouw, Lucille, naar wie hij zijn knuppel vernoemd had.

Lees ook: Dit 'The Walking Dead'-moment was traumatiserend

"We zullen zien. Ik geloof niet dat er deuren gesloten zijn. Het is een geweldig personage met een fantastisch verhaal," aldus Jeffrey Dean Morgan. "Maar op dit moment is er nog genoeg te doen aan TWD! We hebben nog heel wat afleveringen op te nemen en daar ben ik op dit moment vooral enthousiast over!"

En dus is alles mogelijk wat hem betreft. Onderdeel van die mogelijkheden is dus ook een serie die volledig om Negan draait!


Lees meer over: The Walking Dead, Negan, Jeffrey Dean Morgan, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws