Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Amazon Prime Video voegde een hele rits, leuke nieuwe series toe aan zijn aanbod.

Jim Pedd, 22 november 2020 om 19:32

Wekelijks vertellen we je wat er allemaal nieuw verschijnt op streamingdienst Amazon Prime Video. Deze week hebben we twee nieuwe series voor je, evenals een serie waarvan weer een nieuwe aflevering verscheen.
Motherland: Fort Salem (1 seizoen): In deze Amazon Exclusive worden heksen ingezet om een leger van terroristen te verslaan.

The Pack (1 seizoen): In dit wereldwijde avontuur gaan 12 teams van honden en hun menselijke partners spannende uitdagingen aan om hun unieke band te vieren. Het winnende koppel gaat aan het eind van deze onvergetelijke reis naar huis met maar liefst $500.000, plus een donatie van $250.000 aan een diereninstantie. Viervoeters op avontuur wordt gepresenteerd door Olympisch skikampioen Lindsey Vonn en haar hond Lucy.

Ferro (1 seizoen): Tiziano Ferro is er altijd toe in staat geweest om zijn fans te verbazen op alle mogelijke manieren. Hij is ook altijd een gulle artiest geweest en nu hij vijftig wordt, laat hij met deze documentaire een belangrijk nieuw hoofdstuk in zijn leven zien. Hij verkocht miljoenen albums, maar zijn gewichtsproblemen bleven.

En dan is er een nieuwe aflevering van de serie The Walking Dead: World Beyond, nummer acht alweer. Met de volgende synopsis: Na een gruwelijke ontdekking staat de groep voor een keuze en wordt een van hen geconfronteerd met een trauma uit het verleden.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws