'The Mandalorian' bevat fout die nog groter is dan de koffiemok in 'Game of Thrones'

'The Mandalorian' bevat gigantische fout

The Mandalorian maakt even een behoorlijk pijnlijke fout in de nieuwste aflevering, The Siege.

Jim Pedd, 23 november 2020 om 06:00

Als je dacht dat de koffiemok in Game of Thrones een nogal domme productiefout was, dan hebben we er vandaag eentje van de nog hogere categorie voor je. The Mandalorian heeft een crewlid dat helemaal zichtbaar is in de nieuwste aflevering.
In de aflevering The Siege zien we een crewlid op de achtergrond staan. Nadat Din, Greef, Cara en Mythrol in de onderzoeksbasis van het Keizerrijk lopen, komen ze tegenover een groep Stormtroopers te staan. Op die plek ontdekken ze geheime experimenten en wetenschappers die het bewijsmateriaal proberen te verbergen. Tijdens een van de vele shootouts die we zien, zie je een crewlid staan achter Greef.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthult lot Keizerrijk

Grove fout
De grove fout is te zien op minuut 20, 23 seconden. Links zie je een man met een blauwe spijkerbroek en een grijs t-shirt aan. Hij ziet eruit alsof hij op dat moment zijn best deed om zich te verbergen, maar dat is bepaald niet gelukt. Hij verstopt zich wel, maar de camerahoek was zo dat hij toch te zien is.

Lees ook: Disney+ scoort bizar goed met Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat zo'n fout te zien is, maar het is wel een geinige die waarschijnlijk heel wat mensen bij zal blijven. Hieronder kan je hem zien:


Lees meer over: The Mandalorian, Game of Thrones, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws