search
Nieuwe details over spin-off 'The Mandalorian' op Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe details over spin-off 'The Mandalorian' op Disney+

Er zijn steeds meer geluiden dat er een spin-off van The Mandalorian komt. Wordt dit een Boba Fett-prequelserie?

Eén van de succesnummers op Disney+ moeten de series in het Star Wars-universum worden. Uiteraard is er nu al The Mandalorian maar er moeten veel meer series verschijnen. Nu lijkt er iets meer duidelijk over een spin-off van The Mandalorian.

The Illuminerdi meldt dat er wordt gezocht naar twee personages voor de nog onbekende serie. De eerste wordt "Skad" genoemd en moet "Brits, fit en veerkrachtig zijn. Skad, een trouw lid van een straatgroep, is bereid de autoriteit in twijfel te trekken." Acteur Jordan Bolger (Peaky Blinders, The 100) zou de rol aangeboden hebben gekregen.

De tweede heet "Drash" en zij is onderdeel van dezelfde groep. Zij is "Brits, cool, zelfverzekerd en moet nog wat verfijnder worden. Drash, een trouw lid van een straatgroep, is bereid om de autoriteit in twijfel te trekken." Deze rol zou aangebonden zijn aan Sophie Thatcher (The Exorcist, Chicago Med).

Boba Fett prequel?
De website The Direct komt met een vergelijkbaar bericht en voegde eraan toe dat de Boba Fett zal bevatten en zich voor de gebeurtenissen in The Mandalorian afspeelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen