'The Walking Dead: World Beyond' doet schokkende onthulling

Schokkende onthulling Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond heeft weer een bizarre plottwist laten zien.

Jim Pedd, 24 november 2020 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wat eigenlijk wel zo moest zijn en we dus al wisten, is nu zeker in The Walking Dead: World Beyond. We dachten al vanaf het begin dat Elizabeth Kublek een spion zou hebben in onze groep helden op reis naar de basis van de Civic Republic.
Immers stuurde Kublek hen heel bewust op pad, op zoek naar hun vader. Maar wie zou die spion dan zijn? Dat is nu bevestigd. Het blijkt dat niemand minder dan Huck de spion is van Kublek. En behoorlijk verrassend: ze is de dochter van Kublek!

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' gaat alleen maar schokkender worden

Weer een onthulling
Zo'n beetje elke week is er weer een nieuwe onthulling in The Walking Dead: World Beyond. Elke keer weer zien we iets over de CRM dat we nog niet wisten. Zo blijkt nu dat Huck tijdens haar 48 uur durende missie rond de Mississippi-rivier naar Kublek was, om met haar te bespreken hoe het ging.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' leidt Rick Grimes-films in

Tijdens dat gesprek, dat nu officieel onthuld is in de serie, bespraken Kublek en Huck het verloop van de reis tot nu toe en hoe het verder moet. Daarmee is duidelijk dat de CRM echt nog snode plannen heeft en heel goed weet wat er aan de hand is met de kinderen die we volgen. Voorlopig is het nog even een raadsel wat de plannen precies zijn, maar dat gaan we vermoedelijk snel leren!

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, CRM

Populair nieuws