'The Walking Dead: World Beyond' gaat alleen maar schokkender worden

'TWD: World Beyond' gaat schokkender worden

The Walking Dead: World Beyond brengt straks ook eindelijk antwoorden op langlopende vragen.

Jim Pedd, 18 november 2020 om 08:10

De laatste afleveringen die voor de serie The Walking Dead: World Beyond uitgezonden worden in het eerste seizoen, zullen heel sterk draaien om de Civic Republic en ons echt meer vertellen over de mysterieuze organisatie.

De Civic Republic en zijn leger zijn tot nu toe een groot en belangrijk mysterie in de Walking Dead-franchise. Gaandeweg heeft de serie die we nu volgen en maximaal twee seizoenen krijgt, al wat details onthuld. En er zit heel wat meer aan te komen.

Lees ook: Onthult 'The Walking Dead: World Beyond' de oorsprong van het zombievirus?

De Civic Republic
"Ik denk dat alles echt samen gaat komen. De laatste drie afleveringen draaien echt over deze groep en wat er tot nu toe gebeurd is," aldus showrunner Matt Negrete. "De eerste afleveringen kregen we met name te zien hoe de groep zijn weg vond en samen kwam. En nu gaan we te zien krijgen hoe de groep uit elkaar valt."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' heeft een groot probleem

Dat betekent dat de Civic Republic steeds meer context krijgt. Dat is tot nu toe een duidelijk mysterie waarvan we wel heel goed weten dat er snel meer context over moet komen. De Civic Republic is in elk geval een organisatie met tienduizenden soldaten, die op zoek is naar een manier om het zombievirus te genezen en een manier om de wereld te herscheppen naar haar ideaalbeeld.

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, Civic Republic, AMC, Walking Dead

Populair nieuws