search
Baby Yoda's favoriete snack nu ook écht verkrijgbaar
Series / Nieuws

Baby Yoda's favoriete snack nu ook écht verkrijgbaar

Baby Yoda is een grappig ventje, maar ook een enorme vreetzak!

Star Wars is altijd goed geweest voor enorme hoeveelheden merchandise, en Disney+-serie The Mandalorian is geen uitzondering op die regel. Het is dan ook geen verrassing dat zelfs het eten dat Baby Yoda nuttigt mogelijkheden biedt om geld te verdienen!

Lees ook: Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt

In de nieuwste afleveringen zien we Baby Yoda een doos vol macarons jatten van een leerling in Nevarro. De kleine veelvraat verorbert de lekkernijen alsof hij dagen niet heeft gegeten, om ze aan het eind van de aflevering weer uit te spugen... De speciale Mandalorian-macarons van Williams Sonoma kunnen nu ook gekocht worden (voor een luttele 50 dollar plus verzendkosten...), maar lijken nog niet voor verkoop beschikbaar te zijn buiten Europa. Er zullen ongetwijfeld Star Wars-fans zijn die hiervoor een omweg weten te vinden!

Lees ook: 'The Mandalorian' bevat fout die nog groter is dan de koffiemok in 'Game of Thrones'

Om van te watertanden
De macarons worden als volgt omschreven:

Geïnspireerd door een grappig moment waarin een Nevarro-leerling zijn lekkernijen deelt met de Child, brengen we deze Franse stijl amandel-macarons uit. De Nevarro Nummiesâ„¢ zijn gevuld met een rijke, romige vanille-vulling.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen