Is dit de volgende Arrowverse-serie die sneuvelt?

Is dit de volgende Arrowverse-serie die sneuvelt?

Het Arrowverse neemt naar het schijnt ook afscheid van de Legends of Tomorrow.

Jim Pedd, 26 november 2020 om 11:15

Is Legends of Tomorrow de volgende serie die ermee stopt? The CW neemt dit jaar afscheid van verschillende series in het Arrowverse. Arrow stopte in januari na acht seizoenen. En ook is al bekendgemaakt dat Supergirl en Black Lightning na het volgende seizoen stoppen.
Nu stelt lekker Daniel Richtman dat ook Legends of Tomorrow ermee gaat stoppen. Hij schrijft op zijn Patreon dat de avonturen van de Waverider snel, met het komende zesde seizoen, stoppen. Bevestigd is het nog niet, maar het past wel binnen de verhalen die we tot nu toe gehoord hebben.

Lees ook: Komt deze held naar 'Legends of Tomorrow'?

Wisselende cast
Legends of Tomorrow was tot nu toe een beetje en uniek kindje binnen het Arrowverse. Er zijn maar twee acteurs die de hele tijd gebleven zijn, namelijk Caity Lotz en Dominic Purcell; de rest is allemaal op een zeker moment vertrokken bij de productie, of zoals Brandon Routh simpelweg op straat gezet.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow'-cast samen op een nieuwe foto

Hoe dan ook wordt het zesde seizoen heel apart. We krijgen buitenaardse wezens te zien en voor de verandering een iets minder raar seizoen. Ditmaal komt er meer nadruk op een 'realistisch' sci-fi verhaal.

Bron: Patreon

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Einde, Daniel Richtman, Arrowverse

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws