Disney+ voegt veel nieuwe series toe in december

Disney+ voegt heel veel series toe in december

Check hier het complete overzicht met al het nieuws dat naar Disney+ zal komen.

Jim Pedd, 26 november 2020 om 14:16

Disney+ komt in december met een hele rits nieuwe series. Het is vooral veel nieuw Nederlands materiaal. Met name fans van kooktelevisie kunnen echt smullen (figuurlijk dan) van dit nieuwe aanbod.
Maar laten we even beginnen met The Mandalorian, de serie die tot en met 18 december op de streamingdienst elke week een nieuwe aflevering debuteert. Elke vrijdag zie je een nieuwe verschijnen op Disney+.

Nieuwe series en seizoenen
Dan is er nog een hele rits nieuwe series die debuteert. We zetten ze per datum voor je op een rij, en zoals gebruikelijk debuteert het nieuwe materiaal op vrijdagen.

Vrijdag 4 december 2020
Bizaardvak (seizoen 3): Twee beste vrienden, Paige en Frankie, drukken hun individualiteit uit via hun vlogkanaal Bizaardvark!


Vrijdag 11 december 2020
Rudolph’s Bakery: Rudolph van Veen maakt de lekkerste dingen in deze bakkersshow van 24 Kitchen.
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (1 seizoen): Mounir neemt de kijker mee op een fascinerende culinaire reis naar Marokko, het land van zijn ouders.
Miljuschka’s Street Food Vietnam (1 seizoen): Miljuschka reist in deze serie naar Vietnam, op zoek naar de lekkerste, meest kleurrijke smaken van het land.
Miljuschka’s Food Truck (1 seizoen): In deze serie reist Miljuschka naar Amerika om daar de uitgebreide food truck cultuur te ontdekken.
Miljuschka in Mexico (1 seizoen): Miljuschka neemt je mee naar Mexico en bezoekt er onder andere inheemse boeren, op zoek naar de meest bijzondere gerechten.
Miljuschka in Japan (1 seizoen): In deze show zien we Miljuschka op een culinaire rondreis gaan in Japan, op zoek naar perfectie in de veelzijdige keuken van het land.
Estée in Parijs (1 seizoen): Estée gaat naar Parijs, waar haar liefde voor de Franse keuken ontstond.
De Worsten van Babel op Reis (1 seizoen): Hugo Kennis, Jasper en Marius Gottlieb zijn de Worsten van Babel, een berucht kooktrio dat online programma's maakt.
De Worsten Van Babel Op De Camping (1 seizoen): In deze kookserie laten de Worsten van Babel zien dat koken op de camping niet saai hoeft te zijn!
De Streken van Wim (1 seizoen): Vlaming Wim Ballieu neemt je mee op een roadtrip door Nederland, waar hij klassieke Belgische gerechten maakt.


Vrijdag 18 december 2020
On Pointe: Om hun dromen na te jagen, moeten dansers boven zichzelf uit zien te stijgen.
Thailand’s Wild Side: Deze tweedelige serie laat zien wat voor bijzondere beesten leven in het wilde Thailand.
Once Upon a Time in Wonderland: In het Victoriaanse Engeland vertelt Alice haar verhalen aan de andere kant van het konijnenhol.
Bia (1 seizoen): Bia houdt van tekenen en schilderen en dat is precies wat ze met haar vriendinnen doet!

Lees meer over: Disney Plus, Maandoverzicht, December

Populair nieuws