Waarom dat Darth Vader-kostuum in 'The Mandalorian'?

Waarom dat Darth Vader-kostuum in The Mandalorian?

Gaaf kostuum in The Mandalorian zet ook wel wat vraagtekens. Moff Gideon reageert!

Bram de Groot, 26 november 2020 om 19:58

Heb jij alweer zin in het volgende avontuur van The Mandalorian? Morgen verschijnt de vijfde aflevering, het vervolg op "Chapter 12: The Siege" waarin we aan het einde de schurk Moff Gideon van The Boys-acteur Giancarlo Esposito zagen.
In gesprek met IGN sprak de acteur over zijn opvallende harnas dat zeker wel overeenkomsten heeft met het harnas van de Star Wars-superschurk Darth Vader.

Lees ook: 'Baby Yoda' lijkt zo lief maar hij gaat ontiegelijke krachten laten zien in 'The Mandalorian'

"Ik denk dat het een weerzien is met dat persoon," legde Esposito uit. "Het heeft echt iets met mij te maken, ik denk of stel me graag voor dat hij het soort kracht heeft dat Darth Vader had. En dus, hem zien in zijn harnas en zijn cape en bewapend, vertelt me dat hij een krijger is. Dat zegt me dat hij een soldaat is en de juiste vaardigheden heeft en hopelijk zie je dat snel in de [aanstaande] afleveringen."

Maar wat wil Moff
"Dat is wat ik zo gaaf vind aan Moff. Hij is een denker en hij komt zo dicht bij het krijgen van The Child. Waar wil hij hem voor? Dat is de vraag." aldus de acteur. "Wat wil hij echt? Wil hij andere mensen krachten geven of alle macht voor zichzelf? Of wil hij de Melkweg herbouwen of 's werelds meest formidabele leger creëren?"

Lees ook: 'Darth Vader'-achtige poster 'The Mandalorian' is übercool

Morgen verschijnt de vijfde aflevering van The Mandalorian op Disney+.

Bron: IGN

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito

Populair nieuws