search
Ook Two Face laat zijn gezicht zien in eerste seizoen 'Gotham'
Series / Nieuws

Ook Two Face laat zijn gezicht zien in eerste seizoen 'Gotham'

Harvey Dent krijgt bijrol in de goed ontvangen Batman prequel-serie.

FOX's Gotham mag binnenkort ook Harvey Dent verwelkomen. Het personage, ook te zien in de films Batman (1989), Batman Forever (1995) en The Dark Knight (2008), wordt ingevuld door acteur Nicholas D'Agosto (Final Destination 5). Het zou niet meteen gaan om een vaste rol, maar om een gastrol. Het is bij voorbaat niet uitgesloten dat we Dent in een latere fase zien uitgroeien tot de villain Two Face.


In Tim Burtons Batman speelde acteur Billy D. Williams, die overigens niet veranderde in Two Face, de rol. Tommy Lee Jones deed dat wel in Joel Schumachers Batman Forever, evenals dat Aaron Eckhardt dat deed in Christopher Nolans The Dark Knight.

Ondertussen zijn twee afleveringen van Gotham uitgezonden en de Batman prequel-serie mag vooralsnog een succes genoemd worden. De eerste afleveringen trokken tussen de zeven en negen miljoen Noord-Amerikaanse kijkers en op de IMDb staat de goed ontvangen serie op een 8,4 na elfduizend stemmen. Op 6 oktober wordt de derde aflevering "The Balloonman" uitgezonden door FOX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen