search

Ons nieuws van vrijdag 3 oktober 2014

Trailer 'The Flash' toont nieuwe beelden
Series / Trailer

Trailer 'The Flash' toont nieuwe beelden

We krijgen o.a. een blik op wat scènes waar veel visuele effecten in zitten.



De première van de spin-off van Arrow, The Flash, is al op het internet te vinden en wordt al goed beoordeeld door critici. Maar, tot nu toe heeft televisiezender The CW nauwelijks beelden laten zien van afleveringen die na de pilot volgen. Een nieuwe preview voor de serie, die je hierboven kunt bekijken, laat nieuwe beelden zien.

In het eerste seizoen, dat in elk geval dertien afleveringen zal tellen, volgen we de dagelijkse beslommeringen van Barry Allen. Hij is een alledaagse vent met het hart van een held, die door een ongeluk in de S.T.A.R. Labs deeltjesversneller superkrachten krijgt. Niet alleen kan Barry zich op supersnelheid voortbewegen, hij beleeft plotseling ook momenten buiten de tijd, in zowel heden als verleden. Barry besluit zijn nieuwgevonden krachten te gebruiken om de slechteriken van Central City een halt toe te roepen.

De hoofdrollen zijn voor Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Tom Cavanagh (Harrison Wells), Jesse L. Martin (Joe West) en Rick Cosnett (Eddie Thawne) rollen in de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis aflevering vijf 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Synopsis aflevering vijf 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Ditmaal speelt Adrianne Palicki een gastrol.

De synopsis voor de vijfde aflevering van het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. is vrijgegeven. De aflevering, die de titel A Hen in the Wolf House draagt, vormt het debuut van het personage van Adrianne Palicki, die Bobbi Morse, a.k.a. Mockingbird speelt. De aflevering gaat op dinsdag 21 oktober in de Verenigde Staten in première. Ditmaal neemt "Coulson's team het op tegen de mooie en dodelijke Bobbi Morse "“ hoofd beveiliging van Hydra. Ondertussen dwingt Skye's vader Raina om hem tegen elke prijs weer bij zijn dochter te brengen."

Gastrollen zijn naast die van Palicki ditmaal voor B.J. Britt (Agent Antoine Triplett), Henry Simmons (Alphonso "Mack" Mackenzie), Ruth Negga (Raina), Reed Diamond (Daniel Whitehall), Kyle MacLachlan (The Doctor), Simon Kassianides (Sunil Bakshi), Adam Kulbersh (Kenneth Turgeon), Dale Waddington (Dr. Lingenfelter), Chase Kim (waiter), Caleb Smith (bartender), Amir Talai (Schneider), Valorie Hubbard (Aunt Cindy), Jessen Noviello (lead tac agent), Adam Dunnells (Brick), Ronnie Blevins (Deacon), Charles Fathy (head chef) en James Hutchison (tac agent guard).

De vaste castleden van Agents of S.H.I.E.L.D. zijn Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons) en Nick Blood (Lance Hunter).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook Two Face laat zijn gezicht zien in eerste seizoen 'Gotham'
Series / Nieuws

Ook Two Face laat zijn gezicht zien in eerste seizoen 'Gotham'

Harvey Dent krijgt bijrol in de goed ontvangen Batman prequel-serie.

FOX's Gotham mag binnenkort ook Harvey Dent verwelkomen. Het personage, ook te zien in de films Batman (1989), Batman Forever (1995) en The Dark Knight (2008), wordt ingevuld door acteur Nicholas D'Agosto (Final Destination 5). Het zou niet meteen gaan om een vaste rol, maar om een gastrol. Het is bij voorbaat niet uitgesloten dat we Dent in een latere fase zien uitgroeien tot de villain Two Face.

In Tim Burtons Batman speelde acteur Billy D. Williams, die overigens niet veranderde in Two Face, de rol. Tommy Lee Jones deed dat wel in Joel Schumachers Batman Forever, evenals dat Aaron Eckhardt dat deed in Christopher Nolans The Dark Knight.

Ondertussen zijn twee afleveringen van Gotham uitgezonden en de Batman prequel-serie mag vooralsnog een succes genoemd worden. De eerste afleveringen trokken tussen de zeven en negen miljoen Noord-Amerikaanse kijkers en op de IMDb staat de goed ontvangen serie op een 8,4 na elfduizend stemmen. Op 6 oktober wordt de derde aflevering "The Balloonman" uitgezonden door FOX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars Rebels' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Star Wars Rebels' krijgt tweede seizoen

En dat nog voor de première van de eerste aflevering.

Een dag voor zijn première op televisie kondigde Disney Channels Worldwide President en Chief Creative Officer Gary Marsh aan dat Star Wars Rebels een tweede seizoen krijgt. "De wereldwijde verwachtingen voor deze serie konden niet hoger zijn," vertelde Marsh. "En ik ben er trots op dat het team bij Lucasfilm iets heeft gemaakt dat zelfs die torenhoge verwachtingen, op zowel artistieke vlakken als thematische, heeft overtroffen."

Star Wars Rebels werd tijdens de San Diego Comic-Con in juli er goed ontvangen en zal vandaag in première gaan in de Verenigde Staten. Uiteindelijk gaat de animatieserie ook in Nederland in première. Disney heeft de serie namelijk beschikbaar gemaakt in 34 talen. De serie zal uiteindelijk in 163 landen te zien zijn en beschikbaar zijn voor zo'n vierhonderd miljoen huishoudens.

Kiri Hart, Lucasfilm VP of Creative Development, ging er verder op in: "We vinden het allemaal geweldig om 'Rebels' te maken, dus we konden niet blijer zijn dat het een tweede seizoen krijgt. Ons fantastische creatieve team werkt nu aan nieuwe verhalen voor de bemanning van de Ghost, die hun ervaring van het universum zal uitbreiden en de reizen van onze helden zal verdiepen. De fanreactie op deze serie is geweldig, nederig makend en inspirerend. We kijken ernaar uit het avontuur voort te zetten."

Het creatieve team achter het tweede seizoen van Star Wars Rebels bestaat o.a. uit uitvoerend producenten Simon Kinberg en Dave Filoni, en Co-Executive Producer en Supervising Writer Henry Gilroy. De serie speelt zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope en laat zien hoe de bemanning van een ruimteschip, de Ghost, op avontuur gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.