search
3 topseries op Netflix om in één ruk te kijken

3 topseries op Netflix om in één ruk te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Bram de Groot
Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

The Dark Crystal: Age of Resistance | Bing nu!
Na slechts één seizoen nam Netflix al afscheid van deze voortreffelijke serie die fans op handen dragen. In de ongetwijfeld prijzige prequelserie zuigen de op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra. De dappere Gelflings vechten terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.Black Mirror | Bing nu!
Iedere aflevering is een apart verhaal! In deze scifi-anthologieserie met vijf seizoenen beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Ook de unieke film Black Mirror: Bandersnatch staat online.Sense 8 | Bing nu!
Slechts twee seizoen én een afrondende film verschenen er over het verhaal van The Wachowskis, de bedenkers van The Matrix. In de scifi-misdaadserie ervaren vijf personen via telepathie elkaars leven. De film Amor Vincit Omnia is te zien als 12 aflevering van seizoen twee.

Aanbevolen artikelen