'The Mandalorian' onthult iets heel interessants

'The Mandalorian' onthult iets heel interessants

The Mandalorian voegt een element uit het vroegere canon toe aan het nieuwe canon.

Jim Pedd, 1 december 2020 om 12:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dit is toch best interessant. The Mandalorian liet dan eindelijk Ahsoka Tano, gespeeld door Rosario Dawson zien. Maar de aflevering omvatte ook een bijzondere verwijzing die we graag aan je uitleggen.
In de nieuwe aflevering, The Jedi, zien we hoe Din Djarin naar de planeet Corvus reist om Ahsoka te zoeken. Daar vraagt hij haar hulp bij het opvoeden van Grogu, maar ze gaat niet akkoord. Uiteindelijk biedt ze wel de nodige informatie.

Lees ook: Dit 'The Mandalorian'-personage ga je nu al niet meer terugzien

De planeet Tython
Ahsoka zegt tegen Din Djarin dat hij het kind mee moet nemen naar de planeet Tython. Daar moet hij Grogu plaatsen op de seeing stone die zich bovenop een berg bevindt. Dat kan Grogu helpen om de Force te gebruiken en andere Jedi om hulp te vragen. De planeet Tython is een behoorlijk bijzondere in de franchise.

Lees ook: Opvallende verandering aan Ahsoka Tano in 'The Mandalorian'

Daar bevond zich in de franchise namelijk de eerste iteratie van de Jedi: de Je'Daii Order. Zij ontdekten het verschil tussen licht en duister en het belang van balans. Er volgde een clash tussen die twee kampen en de Je'Daii vielen uiteen in twee groepen, waarvan de Jedi order er een was.

Bron: CB

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Jedi Order, Tython

Populair nieuws