In 'Lucifer' seizoen 5b krijgt "The Big Guy" véél meer te doen

God krijgt heel veel te doen in het vijfde seizoen van Lucifer, dat moet haast wel.

Jim Pedd, 02-12-2020 13:31

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Lucifer gaat iets interessants doen in de tweede helft van het vijfde seizoen. Dat deel van de Netflix-serie heeft nog geen formele releasedatum, maar fans krijgen wel gaandeweg meer te horen over wat ze mogen verwachten van de toekomst van de serie.
Op de Twitter-account van de serie wordt ernaar gehint dat God nog een grote rol heeft op de Aarde. Op Twitter schrijft men: "Wat zou de releasedatum van 5B kunnen zijn? Dat kunnen we niet onthullen. Maar we kunnen wel zeggen dat je je op kan maken voor een lang verblijf van *** op *****".

Lees ook: Netflix komt met teaser trailer voor 'Lucifer' seizoen 5b

God op Aarde
Voor fans was het natuurlijk snel duidelijk wat daarmee bedoeld wordt. God zal waarschijnlijk nog wel even op Aarde blijven na alles wat er gebeurd is in vorige seizoenen van de serie. Sterker nog, in de midseason finale van dit vijfde seizoen, had God een grote rol.

Lees ook: De makers van 'Lucifer' zijn superblij met deze 'katholieke' recensie

God kwam namelijk naar de Aarde om het gevecht tussen zoons Lucifer en Michael en Amenadiel op te breken. Het was voor het eerst dat God op Aarde verscheen in de serie en überhaupt de eerste keer dat God te zien was. En dit is voorlopig dus niet de laatste keer.


Lees meer over: Lucifer, Netflix, God, Seizoen 5b

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in