Vreemde onderdelen verwerkt in pak 'The Mandalorian'

Vreemde onderdelen in pak 'The Mandalorian'

Mando's pak in de Star Wars-serie bestaat niet alleen uit beskar.

Bram de Groot, 4 december 2020 om 19:03

Voor wie The Mandalorian volgt weet dat het pak van het titelpersonage - zeker in het eerste seizoen 1 - flink wordt aangevuld met het onverwoestbare en prijzige metaal beskar. Maar zijn pak blijkt uit meer onderdelen te bestaan.
En die onderdelen zijn best verrassend te noemen. Via Screen Rant wordt duidelijk dat Din Djarin (Pedro Pascal) heel wat materialen heeft verzameld. Dit blijkt uit het boek The Art of The Mandalorian met concept-art van Brian Matyas.

Veel materialen in pak Mando
In het boek staat beschreven dat het pak ook bestaat uit stukken materiaal dat Mando heeft verzameld bij zijn slachtoffers. "Ik begon met ontwerpen die ik erg leuk vond, zoals de Shoretroopers en Death Troopers," aldus Matyas.

"In wezen hebben we ze alleen in Rogue One gezien. Ik zou denken dat ze zeldzaam zijn. Dus als hij er een doodt, is dat als een trofee voor hem," vervolgt de concept-art designer. Zo werd een schouderblad van een Shoretrooper uiteindelijk vervangen door een deel beskar.

Mogelijk verandert zijn pak in seizoen twee nog verder. Ondertussen verzamelde Mando namelijk nog veel meer beskar, met het oude pak van Boba Fett en de speer in aflevering dertien.

Lees ook: Zeer korte aflevering voor 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Lees ook: Star Wars The Mandalorian' verslaat 'Stranger Things' als meest populaire serie

Bron: screenrant

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito, Rosario Dawson

Populair nieuws