Meer bekende gezichten keren terug in Marvel-serie 'Hawkeye'

Meer bekenden terug in Marvel-serie 'Hawkeye'

'Hawkeye' krijgt volgend jaar eindelijk zijn eigen serie en wordt omringd door een hoop nieuwe gezichten. Maar ook oudgedienden!

Zilko Tarici, 7 december 2020 om 09:14

Op nieuwe setfoto's van Hawkeye is te zien dat ook Clint Bartons familie zal terugkeren. Het is weliswaar de eerste keer dat Hawkeye (Jeremy Renner) de hoofdrol krijgt in een eigen project, maar door de jaren heen hebben we al heel wat geleerd over zijn achtergrond. Belangrijkste was ongetwijfeld de onthulling in Avengers: Age of Ultron dat hij in het geheim een gezin heeft: zijn vrouw Laure (Linda Cardellini), twee kinderen, en een derde op komst.
Familie is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van Hawkeye's verhaal: na het gevecht met Ultron en de gebeurtenissen in Captain America: Civil War sloot hij een deal met de overheid om zijn pijl en boog aan de wilgen te hangen.

Het begin van Avengers: Endgame veranderde dit echter; toen Clints volledige familie verdween door Thanos, draaide hij (tijdelijk) door en was hij uit op wraak als Ronin. Uiteindelijk werd hij herenigd met zijn familie, maar of we hen ook zouden gaan zien in Hawkeye was tot dusver onbekend.

Hawkeye staat er niet alleen voor
Op de setfoto's, die je hieronder kunt bekijken, zien we dezelfde jonge acteurs die Clints kinderen speelden in de eerder genoemde films. Zijn oudste zoon Cooper (Ben Sakamoto), dochter Lila (Ava Russo) en jongste zoon Nathaniel (Cade Woodward).

Hawkeye zal ergens in 2021 te streamen zijn via Disney+.Lees ook: Belangrijke Avenger in Marvel-serie 'Hawkeye' van Disney+

Lees ook: Hailee Steinfeld (Bumblebee) bevestigt eindelijk rol in Marvel-serie 'Hawkeye'

Bron: Daily Mail

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Clint Barton, Disney, Marvel, Linda Cardellini, Kate Bishop, Hailee Steinfeld

Populair nieuws