search
Nieuwe hint richting Darth Vader in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Nieuwe hint richting Darth Vader in 'The Mandalorian'?

Na het opvallende pak van Moff Gideon, nu een andere link met Vader.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder in seizoen twee van The Mandalorian zagen we met het pak van de schurk Moff Gideon al een mooie connectie met de Star Wars-opperschurk Dark vader. Nu is er een nieuwe link met Vader ontdekt.

In "Chapter 14: The Tragedy" is namelijk een scène te zien waarin Baby Yoda / The Child / Grogu bij de Jedi Temple op Tython is. Hij zit op de 'seeing stone'. Als hij op de steen gaat zitten lijkt hij een connectie te hebben met een groep blauwe vlinders.

Vlinders en Darth Vader
De aanwezigheid van de vlinders lijkt onschuldig, maar in de comic Darth Vader: Dark Lord of the Sith #8 was er eerder zo'n situatie. In de strip van Charles Soule zien we Vader mediteren en drijft hij over een rivier terwijl het stormt.

Om Vader zien we in de comic een groep blauwe vlinders die wel erg lijken op de vlinders in The Mandalorian. Nu is de vraag wat dit betekent.

Duidelijk is wel dat de vlinders een bepaalde innerlijke rust lijken aan te duiden. Misschien is het een kleine easter egg, misschien zien we er later in de serie meer van.

Lees ook: Boba Fett in actie op poster én foto's 'The Mandalorian'

Lees ook: Zijn de Dark Troopers in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' robots?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen