Eerste korte trailer 'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice'!

Korte trailer Silence of the Lambs-serie 'Clarice'

Eindelijk meer duidelijkheid over de serie waarin Clarice Starling centraal staat.

Zilko Tarici, 10 december 2020 om 11:38

Als je denkt aan de film Silence of the Lambs, is de iconische rol van Hannibal Lecter (waarvoor Anthony Hopkins een Oscar won) waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt.
Het is echter Clarice Starling, het andere gedenkwaardige personage uit de film waarvoor Jodie Foster de Oscar won, dat nu een eigen serie krijgt. Vandaag hebben we een eerste teaser voor jullie.


In de CBS-serie Clarice, die zich afspeelt na Silence of the Lambs, maar vooraf aan de film Hannibal, zien we Rebecca Breeds als de opvolger van Jodie Foster en Julianne Moore. En hoewel de teaser maar weinig weggeeft van het verhaal, is de toon in elk geval lekker duister. De serie wordt vanaf februari 2021 uitgezonden door CBS (in de Verenigde Staten althans).

Hello Clarice
In Clarice wordt het persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling tot in detail verteld. We zien hoe ze in 1993, een jaar na de gebeurtenissen van Lambs, terugkeert naar haar werk. De briljante, doch kwetsbare Clarice moet na de zaak van Buffalo Bill haar expertise inzetten om andere monsters op te sporen.

De hamvraag is nu of de serie zich zal kunnen meten met de briljante NBC-serie Hannibal, waarmee Clarice geen connectie heeft. Wordt het net als die serie een kunstzinnige exercitie of meer een serie in de trant van CSI of NCIS?


Lees ook: 'Silence of the Lambs'-serie begint vorm te krijgen!

Lees ook: 'The Silence of the Lambs' krijgt nu een serie!

Bron: CBS

Lees meer over: Clarice, Rebecca Breeds, CBS, Hannibal, Jodie Foster, Julianne Moore, Mads Mikkelsen, Anthony Hopkins

Populair nieuws