search
Netflix voegde deze nieuwe series toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze nieuwe series toe afgelopen week

Netflix kwam met acht nieuwe series de afgelopen paar dagen, echt toptitels zijn het niet.

Netflix heeft weer een hele rits nieuwe series toegevoegd afgelopen week. Check hieronder de titels.

RuPaul's Drag Race: All Stars (2 seizoenen): RuPaul's Drag Race: All Stars | Netflixwww.netflix.com "ยบ title Emmy-winnaar en presentator RuPaul wordt bijgestaan door juryleden Michelle Visage, Ross Mathews en Carson Kressley.

Mr. Iglesias (3 seizoenen): De hilarische middelbareschooldocent Gabriel Iglesias probeert een verschil te maken in het leven van slimme maar onder de maat presterende leerlingen op zijn school.

The Surgeon's Cut (1 seizoen): Het zijn filosofen, verhalenvertellers en pioniers op hun vakgebied. Vier chirurgen praten over hun leven en beroep in deze inspirerende docuserie.

Alice in Borderland (1 seizoen): Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.

The Expanding Universe of Ashley Garcia (3 delen): De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.

En verder
Verschenen deze series op Netflix.

Documentaire
Room 2806: The Accusation (1 seizoen)

Kinderen
Buurman & Buurman (3 seizoenen)

Komedie
The Big Show Show (1 seizoen + kerstspecial)

Aanbevolen artikelen