Trailers voor de 6 Marvel-series die in 2021 op Disney+ verschijnen

Trailers voor de 6 Marvel-series in 2021

Veel Marvel in 2021 op Disney+ met een hele reeks series in het MCU.

Bram de Groot, 11 december 2020 12:27

Disney+ heeft onthuld welke series er in 2021 op Disney+ verschijnen. En dit zijn er veel meer dan verwacht. We starten uiteraard met WandaVision, maar zelfs Ms. Marvel moet in 2021 debuteren op de streamingdienst. Hieronder de vijf series die je volgend jaar al ziet!
WandaVision (vanaf 15 januari)

Van deze serie zagen we tot op heden al veel. In januari trapt WandaVision met Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Paul Bettany als Vision Phase 4 van het MCU af. De serie zal aansluiten op Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). Hieronder een nieuwe trailer!


The Falcon and the Winter Soldier (vanaf 17 maart)

Bijna gelijk na WandaVision debuteert The Falcon and the Winter Soldier met Anthony Mackie als Sam Wilson / Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes / Winter Soldier, en Daniel Brühl als Helmut Zemo. De eerste trailer hieronder en je ziet een snelle blik op hoe Falcon en Bucky omgaan met het verlies van Steve Rogers. Vanaf 17 maart te zien!


Loki (vanaf mei)

Deze serie start waar het verhaal van Tom Hiddlestons Loki in Avengers: Endgame eindigde. We krijgen een blik op hoe de Marvel-schurk door de tijd reist en de zaken manipuleert. We zien onder meer ook Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw en Sasha Lane. In mei start deze zesdelige serie. En de trailer:


What If...? (zomer)

Deze animatieserie stelt de vraag 'wat als...?' en we krijgen te zien hoe anders de personages en helden hadden kunnen zijn. Bijvoorbeeld: wat als T'Challa nou Star-Lord was of Hayley Atwell "Captain America"? De avonturen worden begeleid door Uatu / The Watcher met de stem van Jeffrey Wright. In de zomer van 2021 op Disney+. De trailer hieronder.


Ms. Marvel (najaar 2021)

Deze Marvel-serie wordt snel ontwikkeld en zal een jongere doelgroep gaan aanspreken. We zien namelijk het verhaal van de jonge Kamala Khan (Bisha K. Ali) die uitgroeit tot Ms. Marvel. De fan van de Avengers en Captain Marvel blijkt zelf ook superkrachten te hebben. Ms. Marvel zal opnieuw te zien zijn in de film Captain Marvel 2 (2022). Eind 2021 op Disney+.


Hawkeye (najaar 2021)

Met Jeremy Renner opnieuw als Clint Barton / Hawkeye en Hailee Steinfeld als Kate Bishop zien we hoe Barton zijn rol overdraagt aan Bishop en haar opleidt. In deze serie ook bekende gezichten met onder meer Florence Pugh als Yelena Belova / Black Widow. In het najaar van 2021 te zien.


Lees meer over: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If, Ms Marvel, Hawkeye

Populair nieuws