Brengt 'Star Trek: Picard'-serie de beroemde Klingon Worf terug?

Brengt Star Trek: Picard deze oude bekende terug?

Star Trek: Picard bracht al Data terug, maar mogelijk wordt dat straks ook Worf.

Jim Pedd, 15 december 2020 13:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Data is nu echt helemaal klaar met Star Trek. Maar het zou zomaar kunnen dat een oude bekende terugkeert in Star Trek: Picard. Screen Rant denkt dat Worf naar de serie komt.
Michael Dorns Klingon Chief of Security hoorde jarenlang thuis op de Enterprise, tot hij aan het eind van de serie benoemd werd tot ambassadeur van de Federation voor het Klingon Empire. Daarna was hij nog te zien in de film Star Trek: Nemesis.

Worf terug?
Screen Rant heeft een goed idee voor de terugkeer. "Hoewel Picard waarschijnlijk dichter bij Data stond op de Enterprise, had hij ook een diepe en belangrijke band met Worf. Toen Worfs familie-eer in twijfel getrokken werd door de Duras-familie, stond Picard aan zijn zijde als zijn cha'Dich, iets dat gelijk is aan wapenbroeders."

Picard speelde dus een centrale rol in het verdedigen van de eer van Worf, en zou zomaar eens die band gehouden kunnen hebben.

In het eerste seizoen van Picard was er echter geen plek voor ieders favoriete Klingon, wat komt doordat de strijd ging over de Romulans en de Borg. Een terugkeer zou in het tweede seizoen wel moeten kunnen.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' krijgt een prequel rond Riker en Troi

Lees ook: 'Star Trek: Picard'-fans kunnen blij zijn

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Picard, CBS All Access, Worf

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws