Niemand wist van 'True Blood'-reboot

Niemand wist van 'True Blood'-reboot

Castlid Anna Paquin laat weten dat ze het eigenlijk gewoon niet wist, net als de bedenkster.

Jim Pedd, 15 december 2020 om 12:29

Blijkbaar wist bijna niemand af van de reboot van True Blood waar HBO nu aan werkt. Afgelopen week berichtte Variety ineens dat Roberto Aguirre-Sacasa aangetrokken was om als showrunner dienst te doen van een reboot.
Het verhaal was toen ook dat de maker van de oorspronkelijke serie, Alan Ball, betrokken was bij het maken van de reboot. HBO heeft het nog niet officieel bevestigd of ontkend, maar het nieuws zorgt voor veel discussie. Zo dus ook bij castleden.

Anna Paquin
Actrice Anna Paquin werd natuurlijk veel bericht op Twitter naar aanleiding van dit nieuws. In een kort en krachtig bericht laat ze weten dat ze er niet van af wist:Toen vervolgens een fan dacht dat ze wellicht boos was, liet ze weten dat ze dat zeker niet was:Maar zelfs de schrijfster, Charlaine Harris, stelt dat ze niet van de serie af weet. "Tot mijn verbazing heeft Variety aangekondigd dat er een reboot van True Blood in een vroeg ontwikkelstadium verkeert op HBO. Dat is absoluut alles wat ik weet."Lees ook: 'True Blood'-fans zijn woedend over de reboot

Lees ook: Rutger Hauer (75) is overleden

Lees meer over: HBO, True BLood, Anna Paquin, Charlaine Harris

Informatie over de serie: True Blood

Populair nieuws