De komst van de 'Inhumans' naar het Marvel Cinematic Universe is onvermijdelijk

Marvel-serie 'Ms. Marvel' hint al naar Inhumans

Ooit zou er een 'Inhumans'-film in het Marvel Cinematic Universe verschijnen. Nu komen ze waarschijnlijk via de serie 'Ms. Marvel'.

Bram de Groot, 15 december 2020 13:17

In 2014 kondigde Marvel Studios de film Inhumans aan als onderdeel van de derde fase van het Marvel Cinematic Universe. De film werd echter geschrapt en daarvoor kwam een uiterst slecht ontvangen serie in de plaats.
Nu lijkt Kevin Feige, een groot fan van de Inhumans, toch zijn zin te krijgen. De Inhumans zullen naar verwachting hun debuut maken in de serie Ms. Marvel die volgend jaar op Disney+ moet gaan verschijnen.

Inhumans-hint in Sizzle
Een paar dagen geleden verscheen onderstaande Sizzle van Ms. Marvel en daarin zit een hint naar de Inhumans. Op een schoolbord heeft Kamala Khan (Iman Vellani) een "cool guy" getekend en volgens de kenners lijkt deze erg op de Inhuman Maximus the Mad. Check de beelden hieronder nogmaals.


Daarnaast heeft nu een acteur gehint naar de komst van zijn Inhumans-personage. Rish Shah plaatste op Instagram onderstaande beelden van het personage Kamran. Hij is het oogappeltje van Kamala, en een Inhuman.Lees ook: Waarom is er plots zoveel kritiek op de serie 'Ms. Marvel' van Disney+?
Lees ook: Ms. Marvel in actie als Captain Marvel op set Disney+ serie

Bron: Marvel

Lees meer over: Ms Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If, Hawkeye, Brie Larson

Populair nieuws