search
Nieuw op Netflix: De romantische hightech drama-reeks 'Start-Up'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische hightech drama-reeks 'Start-Up'

Deze nieuwe serie van Zuid-Koreaanse bodem krijgt bijzonder warme aanbevelingen...

Steeds vaker scoren de Zuid-Koreaanse series en films niet alleen goed in eigen land, maar ook daarbuiten. Ook de nieuwe serie Start-Up zal het wellicht uitstekend doen.

De serie vertelt het verhaal van de jonge Seo Dal-Mi. Zij droomt er van om de nieuwe Steve Jobs te worden. Door een misverstand dat ontstaat kruist ze het pad van Nam Do-San. Hij is een verlegen wiskundig genie en tegelijkertijd ook de oprichter van Samsan Tech.

Dat deze serie meteen van bij de start internationaal kan rekenen op zo'n grote populariteit is wellicht voor een groot deel het gevolg van het feit dat niemand minder dan Bea Suzy er in meespeelt. Zij werd onder de artiestennaam Suzy bekend als één van de leden van de K-popgroep Miss A. Ze is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest geliefde gezichten van het hele land.

Best bekeken serie
Op moment van schrijven is Start-Up reeds de best bekeken serie in heel wat Aziatische landen. Ook daarbuiten is de interesse groot. Dit niet in het minst omwille van de gigantische aanhang waar k-pop over beschikt.

Ben jij ook benieuwd wat deze gloednieuwe serie van Zuid-Koreaanse bodem allemaal in petto heeft? Dan kan je ze vanaf nu bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen