Eindelijk weer een update rond 'Doctor Who'

Eindelijk weer een update rond 'Doctor Who'

Chris Chibnall vertelt dat het helemaal niet gemakkelijk gaat nu met de coronaregels.

Jim Pedd, 15 december 2020 om 11:26

Fans van Doctor Who kijken op dit moment natuurlijk het meeste uit naar de aankomende special Return of the Daleks. Maar de productie van het dertiende seizoen ging in november van start en brengt straks wat nieuws.
Showrunner Chris Chibnall schreef over de opnames van het nieuwe seizoen. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk, zo laat hij weten.

Dertiende seizoen
"We zijn druk bezig met de opnames. Ik denk niet dat er iemand in welk productieteam dan ook is, die zou durven claimen dat de nieuwe processen gemakkelijk zijn. Het is nog moeilijker om een drama voor televisie te maken dan het al was," aldus Chibnall.

"En dat is dan voordat je de vele figuranten meetelt, de monsters, de stunts en het weer van Wales. De crew heeft net de meest brute week achter de rug als het op het weer aankomt, en zijn denk ik nog altijd helemaal doorweekt van afgelopen vrijdag."

Maar de opnames gaan rustig door. "Gelukkig is het heel opwindend wat eraan zit te komen. Gestoord, gek en eng. En kijk, daar is de Doctor. Er is de TARDIS die naar nieuwe plekken reist, naar nieuwe locaties. En alleen al om dat te zien, helpt om weer vooruit te kunnen kijken. Ze gaat op nieuwe avonturen, mensen en werelden redden."

Lees ook: Gaaf! 'Doctor Who' brengt klassieke schurk terug

Lees ook: Vertrekt 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker vanwege de tegenvallende kijkcijfers?

Bron: CB

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Chris Chibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws