search
Aapocalyptische thriller 'Snowpiercer' seizoen 2 staat binnenkort al op Netflix
Series / Nieuws

Aapocalyptische thriller 'Snowpiercer' seizoen 2 staat binnenkort al op Netflix

Mogelijks is het tweede seizoen van de serie reeds vanaf 26 januari 2021 te bekijken op Netflix...

Heb jij het eerste seizoen van Snowpiercer volledig verslonden? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het tweede seizoen is namelijk binnenkort te bekijken op Netflix!

Eerder raakte reeds bekend dat het tweede seizoen van de serie Snowpiercer een stukje sneller komt dan in eerste instantie werd verwacht. Er wordt begonnen met het uitzenden van het tweede seizoen in de Verenigde Staten op 25 januari 2021. De algemene verwachting is dat één dag later, dus vanaf 26 januari 2021 de serie te zien zal zijn op Netflix.

10 gloednieuwe afleveringen
Net zoals het eerste seizoen zal ook het tweede deel terug bestaan uit tien gloednieuwe afleveringen. In het tweede deel van de reeks zien we hoe er een tweede trein is gearriveerd.

De wereld is nog altijd bevroren en dat op zich brengt reeds de nodige moeilijkheden met zich mee. Ook de interne strubbelingen tussen de verschillende passagiers op de treinen maken het leven alles behalve eenvoudiger.

In ieder geval, ben jij eveneens een fan van de serie Snowpiercer en kijk je al uit naar het tweede seizoen? Dan kan je deze wellicht bekijken op Netflix vanaf 26 januari 2021!Lees ook: 'Snowpiercer' onthult gave blik op Sean Bean als Mr. Wilford
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen