Amazon Prime Video streamt vanaf januari het volledige eerste seizoen van de Star Trek-serie 'Lower Decks'

Amazon Prime Video voegt deze Star Trek-serie toe

De serie debuteert zijn volledige 10 afleveringen tellende eerste seizoen op 22 januari op de streamingdienst.

Jim Pedd, 18 december 2020 om 18:31

Star Trek-fans kunnen ook terecht op Amazon Prime Video voor de serie. Waar Netflix de streamingrechten op de 'oude' series in handen heeft, evenals Star Trek: Discovery, heeft Amazon die van Star Trek: Picard. En daar komt nu meer bij.
Amazon Prime Video laat namelijk weten dat het de streamingrechten op Star Trek: Lower Decks aangekocht heeft. De serie debuteert zijn volledige, tien afleveringen tellende, eerste seizoen op 22 januari op de streamingdienst.

Lower Decks
Star Trek: Lower Decks is ontwikkeld door Emmy Award-winnaar Mike McMahan en richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380. Stuurmannen Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun taken en hun sociale leven gewoon voortzetten, terwijl het schip regelmatig wordt opgeschrikt door een hoeveelheid sci-fi verschijnselen.

De Starfleet-bemanning die in de "Lower Decks" van de U.S.S Cerritos woont, bestaat ondermeer uit "Ensign Beckett Mariner," ingesproken door Tawny Newsome, "Ensign Brad Boimler," ingesproken door Jack Quaid, "Ensign Tendi," ingesproken door Noël Wells en "Ensign Rutherford," ingesproken door Eugene Cordero.

Geinig aan de serie waren allerhande gastoptredens van behoorlijk bekende figuren uit de franchise.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' brengt iconische schurk terug

Lees ook: Verwarring rond 'Star Trek: Lower Decks'

Lees meer over: Star Trek Lower Decks, Amazon Prime Video, Star Trek

Populair nieuws