search
Honest Trailers neem de serie 'Lost' op de korrel en dat doet soms best een beetje pijn
Series / Video/clip/featurette

Honest Trailers neem de serie 'Lost' op de korrel en dat doet soms best een beetje pijn

Deze Honest Trailer van Screen Junkies legt een aantal pijnlijke waarheden bloot

Screen Junkies maakt regelmatig een heerlijke Honest Trailer. Meestal richten die zich op films, maar soms ook op tv-series. Vandaag werd er een gelanceerd die draait om Lost.

De televisieserie was tussen 2004 en 2010 te zien op ABC. De serie kreeg al snel een grote fanschare. Maar het laatste seizoen viel heel erg tegen bij de fans, mede door het uitblijven van antwoorden op de vele vragen die de serie opwierp. Daar focust de Honest Trailer zich dan ook op.

Honest Trailer
De Honest Trailer wijst niet alleen op de vele vragen waar we geen antwoord op hebben gekregen, maar wijst ook op dingen die Lost als eerste gedaan heeft.

Zo kwamen er "antihelden waar het publiek erg blij van werd", is er "genre-gedreven viral marketing" en "onvoorspelbare sterfgevallen onder personages".

Ondanks de vele flink opgeblazen verhaallijnen, en de onbeantwoorde vragen, blijft Lost natuurlijk wel een serie die bij heel veel fans nog altijd in goed daglicht staat. hieronder de trailer:Lees ook: Bizarre 'LOST'-fantheorie is bevestigd

Lees ook: 'LOST'-makers weigeren dit mysterie op te lossen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen