Eerste Kerstdag keert 'Star Wars: The Mandalorian' terug met een mooie afsluiter

Op eerste Kerstdag keert 'The Mandalorian' terug

De 'making of' van seizoen 2 verschijnt snel naar de afronding.

Bram de Groot, 17 december 2020 om 19:16

Morgen wordt het tweede seizoen van The Mandalorian afgerond en zullen we waarschijnlijk zien hoe de Mandalorian tegenover de grote schurk uit de serie komt te staan. Een paar dagen na "Chapter 16" komt van de Star Wars-serie de 'making of' online op Disney+.
Net als na seizoen één zet de streamingdienst al vrij snel na de afronding een 'making of' offline en deze zal ongeveer een uur gaan duren. In die beelden krijgen we uiteraard een hoop beelden van achter de schermen.

Disney Gallary: The Mandalorian
De 'making of' van seizoen één was nog een reeks van acht afleveringen van ieder ongeveer een half uur, met de titel Disney Gallary - Star Wars: The Mandalorian.

Het tweede seizoen was weer een hit en had een aantal zeer indrukwekkende afleveringen die zich konden meten aan de productiekwaliteit van de bioscoopfilms. Ook waren er nieuwe en bekende gezichten, zoals Boba Fett (Temeura Morrison), Bo-Katan (Katee Sackhoff) en Ahsoka Tano (Rosario Dawson).

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 3: Dit moet je weten

Bron: screenrant

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito, Rosario Dawson, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws