search
Amazon Prime Video: bekijk hier het overzicht met alle nieuw toegevoegde series
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video: bekijk hier het overzicht met alle nieuw toegevoegde series

Er verschenen redelijk wat nieuwe series de afgelopen dagen op Amazon Prime Video.

Het was een mooie week op Amazon Prime Video. Check vandaag het totale overzicht met alle nieuwe series die deze week online verschenen.

The Expanse (seizoen 5): Het vijfde seizoen verschijnt op deze datum. De bemanning van de Rocinante - een illegaal bewaard gevechtsvliegtuig- stuit op een groot complot en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefiction avontuur dat de visie op het pad van de mensheid verkent tegen de achtergrond van het hele universum. De origine van de serie is een combinatie van wetenschap en fictie en het is een diepgaand onderzoek naar de meest kritische, en urgente kwesties van vandaag de dag. Elke woensdag een nieuwe aflevering.

The Grand Tour: A Massive Hunt: Na hun avonturen in het water van de Mekong komt het trio terug op vier wielen voor hun nieuwste avontuur op de exotische eilanden Reunion en Madagascar. Samen met drie sportauto's zijn Richard, James en Jeremy in voor een rustige road trip en leuke avonturen. Wanneer ze aankomen in Reunion racen ze op 's werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Maar, een fascinerende uitdaging van de heer Wilman brengt hen over de oceaan naar Madagaskar. Eenmaal hier moeten ze de moeilijkste weg ter wereld trotseren in een aantal van de meest extreem gemodelleerde auto's ooit. Ze moeten hier een van hun zwaarste missies tot nu toe voltooien en het hele avontuur eindigt in een explosieve climax.

Rebel (2 seizoenen): Een teruggetrokken maar onverschrokken detective wordt naar het grensgebied gestuurd om een onopgeloste moordzaak op te lossen. Hij zal ontdekken dat de plaats evenveel duistere geheimen heeft als hij.

Find Me in Paris (1 seizoen): Find Me in Paris is een vis uit het water verhaal over Lena Grisky, een Russische prinses en student aan de Opera Balletschool van Parijs komt via tijdreizen per ongeluk in de moderne tijd, en zal zich snel moeten aanpassen aan de technologie, de taal en de moderne kleding, alles wat de huidige tiener voor lief neemt, om haar geheim te kunnen bewaren voor de gevaarlijke Tijdverzamelaars.

El Cid (1 seizoen): Ruy Dí­az de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Soltos em Floripa (1 seizoen): João, Tay, Murilo, Thais, Bia, Luan, Ramon en Nath zijn vrienden die besluiten om hun vakantie door te brengen in Florianópolis en zich willen vermaken zonder beperkingen of regels. Als er stelletjes ontstaan in het huis, krijgen ze te maken met relatieproblemen tijdens hun heftige feestroutine.

Aanbevolen artikelen