3 gave series op Netflix die in 2021 eindelijk weer terugkeren met een nieuw seizoen

3 gave series op Netflix die snel terugkeren

Veel nieuwe seizoenen van grote series onderweg naar Netflix. Dit zijn er drie.

Bram de Groot, 20 december 2020 om 09:09

Sommige series moeten echt zo snel mogelijk een nieuw seizoen krijgen aangezien veel mensen willen weten wat er staat te gebeuren. Hieronder die van die series van Netflix!

Locke & Key | Bing hier! | Seizoen 2 verschijnt in 2021

In februari 2020 verscheen het eerste seizoen van deze verfilming van de gelijknamige comic, met Emilia Jones, Connor Jessup, Laysla De Oliveira, Jackson Robert Scott en Hallea Jones. In 2021 verschijnt het tweede seizoen en het derde is recent aangekondigd.


Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.


Stranger Things | Bing hier! | Seizoen 4 verschijnt in 2021

Alweer in juli 2019 verscheen het derde seizoen en we wachten nu dus al 1,5 jaar op seizoen vier. Deze lijkt in 2021 te verschijnen, maar wanneer is nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de jonge helden dit keer verder uit Hawkins gaan, mogelijk zelfs naar Rusland.


Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.


The Witcher | Bing hier! | seizoen 2 verschijnt in 2021

Het eerste seizoen verscheen exact een jaar geleden en het tweede seizoen lijkt pas diep in 2021 te verschijnen. Door de coronacrisis zijn de opnames voor seizoen 2 nog niet afgerond. Goed nieuws voor de fans is dat de er wel veel Witcher-series in ontwikkeling zijn, met onder meer de prequel Blood Origin.


Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

Lees meer over: Locke and Key, Stranger Things, The Witcher

Populair nieuws