3 compleet nieuwe series van Netflix om naar uit te kijken!

3 nieuwe Netflix-series om naar uit te kijken

In 2021 verschijnen uiteraard weer heel wat gave en nieuwe series op Netflix.

Bram de Groot, 19 december 2020 om 10:58

In 2021 verschijnen weer heel wat nieuwe en grote Netflix-series. Hieronder drie van die series en ze hebben allemaal een duidelijk fantasy-invalshoek.
Fate: The Winx Saga | 22 januari
Deze fantasieserie voor vooral tieners is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmserie. De serie die duidelijk duisterder wordt dan het origineel laat feeën zien die op het magische internaat Alfea in de 'Otherworld' leren hoe ze hun krachten kunnen beheersen. Er zijn rollen voor Abigail Cowen (Bloom), Danny Griffin (Sky), Hannah van der Westhuysen (Stella), Elisha Applebaum (Musa) en Freddie Thorp (Riven).


Shadow and Bone | april 2021
Deze fantasyserie verkent een wereld die in tweeën is gespleten door een enorme barrière van eeuwige duisternis. Onnatuurlijke wezens doen zich in die wereld tegoed aan menselijk vlees. Een jonge soldaat ontdekt een kracht die haar land eindelijk zou kunnen verenigen.


Cowboy Bebop | onbekend
Netflix werkt al een tijd aan deze live action verfilming van deze Japanse anime. Met rollen voor onder meer John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda en Alex Hassell. In de serie volgen we onder meer Spike Siegel. Hij is de leider van een groep intergalactische premiejagers. Een verschijningsdatum is nog niet bekend, maar die zal ongetwijfeld in 2021 vallen.


Lees meer over: Netflix, Shadow and Bone, Fate The Winx Saga, Cowboy Bebop

Populair nieuws