Komt Green Lantern dan eindelijk naar het Arrowverse van The CW?

Komt Green Lantern dan eindelijk naar Arrowverse?

John Diggle zou straks eindelijk te zien zijn als Green Lantern in het Arrowverse.

Jim Pedd, 22 december 2020 om 17:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

John Diggle is al langer voorbestemd als de Green Lantern van het Arrowverse. Daar gaan al lang theorieën over rond van fans, maar de finale van Arrow leek vrij definitief te bevestigen dat het uit zou komen.
In de seriefinale leek Diggle namelijk een groene ring in handen te krijgen, die hem de ruimte in stuurde. We weten van acteur David Ramsey dat hij in meerdere afleveringen van het Arrowverse terug keert als John Diggle. Wie weet zien we hem dan straks eindelijk als Green Lantern.

Green Lantern worden
Daniel Richtman stelt op basis van zijn anonieme bronnen binnen televisiezender The CW dat Diggle in vier series te zien zal zijn, verspreid over vijf afleveringen. Daarin zou hij dan eindelijk een Green lantern zijn, waar fans natuurlijk al langer op hopen.

Ramsey heeft in het verleden trouwens wel eens gezegd dat zijn verhaal als Diggle zou gaan eindigen als Green Lantern. Dat zou bijna wel moeten, aangezien Arrow wel al hintte naar deze toekomst.

Een grotere verhaallijn voor Diggle als Green Lantern, in meerdere series, past in elk geval wel bij de kosmische superkrachten van het personage.

Lees ook: Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?

Lees ook: 'Arrow'-terugkeer Stephen Amell is gewoon mogelijk!

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Green Lantern, Arrowverse, The CW, David Ramsey

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws