Blijdschap om geheimhouden van schokkende cameo in 'The Mandalorian'

Vreugde om dat cameo 'The Mandalorian' niet lekte

Jon Favreau had er weinig vertrouwen in dat de grootse cameo in The Mandalorian wel geheim gehouden kon worden.

Bram de Groot, 22 december 2020 om 17:40

Wil je The Mandalorian nog zonder spoilers kijken, dan zit je goed fout bij dit bericht. In de laatste aflevering van seizoen twee zit namelijk een indrukwekkende cameo en hieronder lees je hoe blij uitvoerend producent Jon Favreau is dat deze cameo niet is gelekt. Let op: SPOILERS!!!
Tijdens Good Morning America sprak Favreau over de cameo van Luke Skywalker in "Chapter 16: The Rescue" van regisseur Peyton Reed (Ant-Man). Aan het einde van de aflevering zien we hoe een Jedi de helden uit de Star Wars-serie te hulp schiet. Als hij zijn capuchon af doet, zien we dat het Luke is.

Bang voor lek over Luke
"Het was erg lastig, omdat het tegenwoordig erg moeilijk is om een geheim te bewaren," gaf Favreau toe. "Er zijn zoveel mensen bij het proces betrokken. Elke casting van seizoen 2 lekte, dus we waren zo bang dat onze verrassingscameo ook zou lekken."

De rol werd gespeeld door Max Lloyd-Jones (War for the Planet of the Apes), al was zijn gezicht niet te zien. Deze kwam tot stand via CGI. Ook Mark Hamill, de Luke Skywalker uit Skywalker Saga, was aanwezig op de set.

"Om Mark Hamill op de set te hebben was geweldig en dat we gebruik konden maken van de technologie om hem te verjongen en hem eruit te laten zien zoals hij deed in de oude films - en geheim te houden - was heel bijzonder," legde Favreau uit.

Lees ook: De laatste aflevering van 'The Mandalorian' krijgt een ontzettend hoog cijfer

Lees ook: Koop binnenkort je eigen Darksaber uit 'The Mandalorian'

Bron: comicbookmovie

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito, Rosario Dawson, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws