search
Werken aartsvijanden samen in derde seizoen 'Karate Kid'-serie 'Cobra Kai' van Netflix?
Series / Nieuws

Werken aartsvijanden samen in derde seizoen 'Karate Kid'-serie 'Cobra Kai' van Netflix?

Zien we straks hoe Daniel en Johnny moeten samenwerken in het nieuwste seizoen van de Netflix-serie?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over een paar weken is het derde seizoen van Cobra Kai te zien op Netflix. Fans kijken er natuurlijk heel erg naar uit om te zien hoe het afloopt na de cliffhangers van het tweede seizoen.

Er staat de Cobra Kai-gym heel wat te wachten. Kreese nam hem over en heeft Johnny op straat gezet. Het potentieel is er dus voor een behoorlijk opwindende samenwerking tussen Johnny en Daniel.

Een samenwerking?
Johnny en Daniel zijn al sinds de middelbare school vijanden van elkaar. Maar gedurende de eerste twee seizoen van Cobra Kai hebben we gezien hoe de basis gelegd is voor een samenwerking tussen de twee. Wellicht dat de overname van Cobra Kai het laatste zetje kan zijn voor de twee.

Mocht dit het geval zijn, dan brengt dat iets zwaars met zich mee volgens Ralph Macchio. "Het is een beetje zoals Ross en Rachel in Friends. Johnny en Daniel, we zouden graag zien dat ze samen wat biertjes drinken en vriendelijk voor elkaar zijn. Maar we houden er ook van dat ze met elkaar botsen."

"Wat ook zo goed werkt in de serie, is dat het publiek kan zien dat de twee anders zijn, maar ook veel gemeenschappelijk hebben. Het is soms frustrerend, want je wil eigenlijk dat ze gewoon samen aan tafel gaan zitten, een drankje nemen en er overheen komen."

Lees ook: Nieuwe clip uit Netflix-serie 'Cobra Kai' eert Mr. Miyagi uit de originele 'Karate Kid'-film

Lees ook: Toffe trailer 'Cobra Kai' seizoen 3 vanaf januari te zien op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen