Supergave poster 'Batwoman' S2 toont nieuw hoofdpersonage

Supergave poster 'Batwoman' S2

Javicia Leslie laat zien hoe stoer ze eruitziet als de superheld.

Zilko Tarici, 24 december 2020 om 07:03

Hoofdrolspeler Javicia Leslie heeft vandaag via haar Instagram-account een badass nieuwe poster van Batwoman seizoen 2 onthuld. Je kunt de post(er) hieronder bekijken!
Leslie maakt in seizoen 2 haar debuut als het nieuwe personage Ryan Wilder. Ryan neemt de gedaante van Batwoman over van Kate Kane, nadat Ruby Rose eerder dit jaar plotseling de productie verliet. Leslie werd al snel aangenomen als vervanger en kan niet wachten om te laten zien wat ze in huis heeft.

Kijkers hebben ondertussen al een tijd kunnen wennen aan het idee van de nieuwe Batwoman, want er zijn de laatste tijd heel wat glimpen en teasers vrijgegeven.

Ondanks dat Ryan in beginsel het kostuum van Kate Kane zal dragen, krijgt ze gedurende het nieuwe seizoen een eigen kostuum. Waar Kate is gebleven wordt waarschijnlijk ook uitgelegd in de nieuwe afleveringen.

Een kleine wijziging
Iets wat opvalt aan de poster is dat deze Batwoman geen zwarte make-up rond haar ogen draagt, iets wat inmiddels traditie is bij de meeste gemaskerde personages van DC. Hoe Leslie het zal doen als Batwoman gaan we begin volgend jaar zien


Bron: Javicia Leslie

Lees meer over: Batwoman, The CW, Javicia Leslie, Ruby Rose, Batman, DC

Populair nieuws