Eerste korte trailer 'Are You Afraid of the Dark?' seizoen 2

Eerste trailer 'Are You Afraid of the Dark?' S2

De reboot van de jeugdserie was een succes, dus een tweede reeks komt eraan!

Zilko Tarici, 31 december 2020 om 13:00

Nickelodeon heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van Are You Afraid of the Dark? seizoen 2. Je kunt de beelden hieronder bekijken!
Het tweede seizoen is een vervolg op de reboot van de populaire jeugdserie, die oorspronkelijk tussen 1991 en 1996 werd uitgezonden. In 1999 en 2000 volgde eerder al een herleving van de serie. Het eerste seizoen van de nieuwste versie, die eigenlijk bedoeld was als eenmalige miniserie, werd in 2019 uitgezonden en bestond uit slechts drie afleveringen.

Een enge boom
Nickelodeon gaf de eerste blik op het nieuwe seizoen vrij in de vorm van een teaser op hun Twitter-account. Daarin wordt duidelijk gemaakt dat de nieuwe afleveringen er snel komen. Ook onthult de trailer dat het nieuwe seizoen de subtitel Curse of the Shadows.

Die titel slaat terug op drie verschillende soorten mensen die we in de nieuwe afleveringen tegenkomen: mensen die in vloeken geloven, mensen die er niet in geloven en mensen die er in zouden moeten geloven. We zien in de beelden daarnaast de gezichten van nieuwe personages, maar ook een eng boomachtig schepsel dat een raam breekt.

Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van Are You Afraid of the Dark? precies uitgezonden zal worden.Lees ook: Eerste trailer 'Are You Afraid of the Dark?'-reboot!

Bron: Nickelodeon

Lees meer over: Are You Afraid of the Dark, Nickelodeon

Populair nieuws