Marvel/Disney+ serie 'What If...?' zit vol met verrassingen

Marvel-serie 'What If...?' vol met verrassingen

Een hoop onverwachte namen zullen hun opwachting maken in de animatieserie.

Zilko Tarici, 5 januari 2021 om 12:10

De nieuwe Marvel-animatieserie What If...? zal meer MCU-cameo's bevatten dan eerder verwacht. De serie werd in 2019 tijdens San Diego Comic-Con aangekondigd en wordt later dit jaar verwacht.
What If...? is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks uit de jaren '70 en zal een nieuwe twist geven aan eeen aantal van de belangrijkste gebeurtenissen uit het MCU tot nu toe. Jeffrey Wright praat de serie aan elkaar als The Watcher, het alziende wezen uit het Marvel-universum.

In de serie van Disney+ zien we enkel gebeurtenissen uit The Infinity Saga, wat betekent dat een hoop prominente MCU-acteurs hun opwachting zullen maken in de serie. Nu is echter gebleken dat Marvel Studios ook een hoop verrassingen in petto heeft.

Bomvol met cameo's

Toen AC Bradley, een van de scenaristen van What If...? werd gevraagd naar wat we kunnen verwachten op het vlak van speciale gasten, zei hij hier het volgende over:

"Spoilers! Maar ik kan wel verklappen dat er nog veel verrassende MCU-cameo's langskomen in de serie... sommige personages duiken zelfs op in meer dan één aflevering!"

Spoilers! But I can say that there are more than a few surprising MCU cameos... and characters can and do pop up in more than one episode!Lees ook: Marvel onthult nieuw beeld van de mysterieuze The Watcher uit 'What If...?'-serie

Lees ook: Laatste rol Chadwick Boseman in 'What if...?' van Marvel

Bron: Steve Kid

Lees meer over: Marvel, Disney plus, What If, Robert Downey Jr, Chadwick Boseman, Benedict Cumberbatch

Populair nieuws