Marvel onthult nieuw beeld van de mysterieuze The Watcher uit 'What If...?'-serie

Marvel onthult The Watcher uit 'What If...?'-serie

Gaaf beeld van het personage The Watcher van Jeffrey Wright.

Bram de Groot, 24 december 2020 om 17:40

Naast de vele live action-series in het Marvel Cinamatic Universe die op Disney+ gaan verschijnen, werkt Marvel Studios ook aan de ambitieuze serie animatieserie What If...? De verhalen die we gaan zien worden verteld / ingeluid door het mysterieuze personage The Watcher.
Marvel Studios gaf recent nog de eerste trailer vrij voor de animatieserie en daarin kwam The Watcher met de stem van acteur Jeffrey Wright (Westworld) al voorbij. Hieronder zie je nu een nieuwe officieel beeld van The Watcher, die online verscheen.Marvels What If...? in 2021
Een nieuwe synopsis is er ook: "What If...?" draait het script van het MCU om, waardoor bekende gebeurtenissen uit de films op onverwachte manieren opnieuw worden uitgevoerd."

En: "Marvel Studios' eerste animatieserie komt in de zomer van 2021 naar Disney + en richt zich op verschillende helden uit de MCU, met een stemmencast met een groot aantal sterren die hun rol opnieuw invullen. De serie wordt geregisseerd door Bryan Andrews en Ashley Bradley is hoofdschrijver."

Lees ook: 'What if...?' brengt overleden Marvel-acteur Chadwick Boseman toch terug in het Marvel Cinematic Universe

Lees ook: In de zomer van 2021 verschijnt op Disney+ de opvallende Marvel animatieserie 'What If...?'

Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Chadwick Boseman, What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright

Populair nieuws